“Waarom een website? Draai de vraag om: waarom zou je zo gek zijn om géén website te hebben.”
- Waarom een website echt onontbeerlijk is…

Over Redfin Media

Redfin Media is een jong bedrijf in de online sector, opgericht door een quintet van doorgewinterde internauten die samen kunnen teren op driekwarteeuw ervaring. Het is net die ervaring die Redfin Media maken tot wat het is: een no-nonsense leverancier die je snel, betaalbaar en op een kwalitatieve manier de website, webshop, e-mailing solution of app aflevert die jij nodig hebt. Met indien gewenst de gepaste online marketingondersteuning.

Het Team

Dominique is de programmeur. Een man van vele talen, maar dan toch vooral talen die wij niet spreken: php, MySQL, … En ook nog eens een crack in het hosten van websites: bij hem draait uw site altijd als een zoef.

Pieter is de online strateeg. Hij legt al zijn ervaring in advies voor de opstart van je campagne, maar analyseert ook nauwgezet het verloop eenmaal gelanceerd. En daarbij is ervaring alleen niet voldoende, maar ook cijfers die uit de juiste tools rollen.

Stephan is de projectbeheerder. De stille maar drijvende kracht achter de schermen, de draaischijf tussen Alexander en de anderen. Je krijgt ‘m niet vaak te zien of te horen, maar hij is de olie die de motor gesmeerd houdt.