“Via een website kan je makkelijk klantencontacten vangen en e-mailcommunicatie opstarten.”
- Waarom een website echt onontbeerlijk is…

Online marketing

Redfin Media is er ook voor jou als je al een website of webshop hebt. Want ook die moeten blijvend in de kijker worden gezet.

Daarvoor formuleer je best een doel en bouw je een SEO (copywriting met de juiste keywords) en SEA (advertentie) strategie uit om daar naartoe te werken.

3 X 3 formules voor elk budget

Doe-het-zelf of nattevingerwerk in digitale marketing, dat is geld en tijd verspillen. Er is maar 1 aanpak die werkt: een doel vooropstellen en daar gericht naar toe werken, analyseren, meten en bijsturen. Headers, meta-data, interne links op orde stellen. De intensiteit daarvan bepaal je zelf met onze drie formules.

SEO-Pakketten

Via Search Engine Optimalisation-technieken zetten we je website in optima forma klaar voor Google. We verleiden de zoekmachine met de juiste teksten met de juiste zoekwoorden.
Bekijk hier onze seo-pakketten


SEA-pakketten

Via een Search Engine Advertising-campagne (Google Adwords) stuwen we je naar boven in de betalende zoekresultaten en zorgen we dat je bij de juiste doelgroep in het oog springt. De tarieven gelden voor de opstart, het beheer en opvolgend van je campagne. Het advertentiebedrag zelf (dat je aan Google betaalt) komt daar nog bovenop en bepalen we in samenspraak.
Bekijk hier onze sea-pakketten


Social Media-pakketten

Onze Social Media-pakketten zetten je op weg in de wondere wereld van Facebook, Twitter, Linked In, YouTube. We starten uw kanaal op volgens de regels van de kunst, en daarna kan je zelf je content (nieuws, berichten, promoties, ...) sharen.
Bekijk hier onze Sociale Media Pakketten