“Met Google AdWords kan je perfect de doelgroep aflijnen die jij wil bereiken.”
- Waarom online marketing broodnodig is…

Apps of Applicaties voor IOS of Android

Redfin Media houdt de steeds groeiende groep aan mobiele surfers in de gaten en vervult hun wensen met de nodige apps. We hebben enkele apps in eigen beheer waarvan je gebruik kan maken, of we ontwikkelen er een specifiek voor jouw activiteit.

Onze toepassingen

Afsprakenbeheer voor dokters en vrije beroepen

Een zeer handige toepassing is onze kalenderapplicatie om afspraken te beheren. Zeer handig voor dokters en vrije beroepen: de klanten kunnen online kijken wanneer er nog een gaatje in je agenda vrij is en boeken. Zonder tussenkomst van een secretaresse of administratief persoon die dat allemaal moet gaan regelen en inplannen. Je bepaalt als arts zelf welke blokken open staan voor de patiënt om zijn afspraak te plannen. Dit heeft als voordeel dat u tijdens uw consultatie

Afsprakenbeheer voor beauty en wellness-centra

In een beauty en wellness-centra is planning belangrijker. De klanten komen er immers om te rusten en te ontstressen, en willen niet hoeven te wachten. Daarom moeten de geboekte slots naadloos op elkaar aansluiten. Dat kan met de afsprakenplanner van Redfin Media: zo zien de bezoekers zelf keurig wanneer er nog vrije momenten zijn waarin ze in alle rust kunnen boeken. En zelf kan je met je klanten bezig zijn en hoef je niet om de haverklap naar je telefoon te hollen.

Boekingsmodule voor B&B en hotels

De surfende toerist die vandaag op basis van een website-bezoek zijn oog laat vallen op dát hotel of die bed & breakfast die 'm wel wat lijkt, die wil ook meteen weten of er beschikbaarheid is. Die beschikbaarheid kan je tonen op je site. En de bezoeker kan de vrije kamers meteen inboeken. Er zijn steeds meer digitaal ingestelde toeristen die dat liefst allemaal puur online doen. Als je moet hopen dat hij even gaat mailen of een belletje zal plegen, dan ben je er heden ten dage aan voor de moeite - de bezoeker surft verder naar dat andere hotel waar alles online vlotter gaat. En voor jezelf als uitbater is het ook makkelijk: je hoeft je agenda niet manueel bij te houden en de boekhouding loopt zo binnen!

Apps op maat

Naast de apps in eigen beheer maken we apps op maat. Zodra je denkt of voelt dat het voor jouw activiteit nuttig is om mobiel gevonden te worden (vb. een restaurant, immo, toerisme), dan kan je gaan nadenken over een app. Wij denken graag mee. Denk mobiel, denk aan de klant on the move… en zorg dat je ‘m te pakken krijgt met je app!

Apps zijn maatwerk, tegen een budget op maat. Contacteer ons vandaag nog om je app-plannen af te toetsen!